Hilde Johanne

mandag 26. september 2011

Snart er det jul igjen.....

Og jeg har laget litt flere kort,jeg fikk jammen meg solgt unna 13 stk her før helga og fikk inn en ny bestilling på 10 ulike og da koser jeg meg vettu-blir ikke mye tid til overs til tv titting da,men jeg liker å ha litt å henge fingra i å jeg da..

I dag har jeg vært ute på oppdrag på den andre jobben min på Lillehammer,og det måtte jo kobimbineres med favorittbutikken min der som heter FEEL og for dere som liker interiør og stæsj/pynt kan jeg anbefale den (jeg gikk ut 900,- fattigere derfra),og hva jeg kjøpte kan jeg vente med å fortelle for jeg har ikke fått det ut av posen enda så det er ikke på rett plass enda,men da det er det kommer det nok ett bilde..

I mens får dere kikke på julekorta som er nye på "lageret" mitt...


Jeg vil samtidig takke for all respons fra de som er innom..

3 kommentarer:

 1. Neida, det er leeenge til jul enda Hilde Johanne!!! Men når man skal selge julekort, så må man jo starte tidlig, så du får bare stå på!

  SvarSlett
 2. Det er da LEEEEENGE igjen til jul!!?? Orker ikke tanken på jul enda jeg iallefall! Men beundringsverdig at du har kommet så langt med produksjonen din!

  Tusen takk for de hyggelige kommentarene i bloggen min!

  Hilsen Hege

  SvarSlett
 3. Det er lenge igjen til jul - og jeg har ikke begynt med julekorta enda jeg.. Og jeg skal på minst ei julemesse :P Men jeg jobber utrolig godt under press :P :P :P
  Kose deg med julekorta , jeg får kose meg med å rydde etter andre jeg... hører visst med til husmorrolla her i heimen... Og så må jeg visst rydde litt etter meg også, skal jeg noen gang komme igang med julerushet :P

  SvarSlett