Hilde Johanne

søndag 4. september 2011

Lørdagsunderholdning


Det ble det virkelig,for jeg var jo på "TOTENTREFFET",og det var kjempekoselig...god plass til sakene sine,mange "papirgale damer" og masse kreative tips - jeg håper på att de fortsetter med dette-tusen takk til initiativ tagerne for en koselig lørdag...

Og ikke nok med att det var forskjellige utfordringer som vi fikk lodd for,så jammen VANT jeg i tilegg en "godisbag",men hva den inneholder det kan jeg ikke fortelle dere- for jeg hadde reist da trekningen var -så da får jeg komme tilbake til det...kjekt å ha noe å se framn til..

Men dere kan jo se hva jeg fikk lagd da...har fått juleglød jeg nå,men det er ikke noe rart for her er det skikkelig gråvær og trist med alt dette regnet-så da er det bare å se fram til en reinere tid med hvit snø og kulde..

Her kommer ett bilde ras -også fra min "ute" tur i dag og se det er høst..

Jeg vil ønske alle ei fin høst uke og husk ta vare på hverandre...

Klem fra Hilde Johanne5 kommentarer:

 1. Så flink du var da.... tullet ilke bort tida på bare snakk du ser jeg. Fant du den andre av Askepotts sko???

  SvarSlett
 2. Så mye flott du rakk å lage på lørdag:) Takk for en hyggelig dag!

  SvarSlett
 3. Hei igjen! Du reiste da så fort så jeg rakk itte å si ha`det.. enig i at det var et fint treff! Så godt å ha skikkelig plass til sakene sine. Men i dag tror jeg mange ble gjennomvåte før de fikk lastet alle sakene sine i bilen. regner med at vi sèes på Gjøvik!

  SvarSlett
 4. Så bra at du koste deg på treff....og effektiv var du og ser jeg:)
  Masse fint.

  SvarSlett
 5. Så flott at du koste deg :-) Nå er det bare å hvile på laurbærene et par-tre dager, så kan vi begynne å planlegge neste Totentreff...

  SvarSlett