Hilde Johanne

fredag 16. september 2011

Nå ligger jeg godt ann...

Sa dama som hadde spsist frokost om kvelden....og jeg er vel litt der om dagen for jeg har startet julekortprokuksjonen min og er i rute... Ellers så må jeg le litt av meg selv, for her om dagen da jeg var på cc`marten da fant jeg ei stilig lilla oppvaskekurv på " Ålhens" og den måtte bare bli med meg hjem i tilegg til en duk som snart kommer på...,men da måtte jeg jo ha lilla gardiner å for att det hele skulle stå litt i stil- så da var det bare å starte på ny lete runde etter noen fine gardiner....og til slutt fant jeg noen på "Hansen og Dysvik" så i dag tok jeg sjansen i mellom alle regnskurene å pusse vinduer og henge de nye opp... Dette var det en nabo som så jeg drev med, og inviterte meg deretter på kaffe og nystekt eplekake -så det er ikke værst å bo her i skolegata...tenk så hyggelig gjordt,tilog meg hjelpe meg gjorde hun...TUSEN TAKK.. Så nå trenger jeg ikke ha dårlig samvittighet for att jeg tar helga ..
God helg til dere som gidder å kikke på bloggen min og legge igjen en kommentar..

5 kommentarer:

 1. Hei!
  Jeg tror ikke jeg har kommentert hos deg før, men du lager såååå fine kort! Fine gardiner ble det også, lilla er en flott farge.
  Nå begynner det å bli en stund siden vi møttes, håper det er bra med deg:-)
  Klem fra Synnøve.

  SvarSlett
 2. Skal si du er produktiv om dagen:)
  Julekort har jeg ikke tenkt på en gang.

  Kos deg i helga Hilde Johanne.....det skal jeg:)

  SvarSlett
 3. Jeg tenkte det samme som Mona! Det er midten av september og du er i rute med julekortene!!! Det må jeg si var imponerende!

  Så du fant lilla gardiner- det var bra! Ser veldig fint ut på bildet, Hilde Johanne!!! Og gode, hjelpsomme naboer det er koselig det!!!!

  God helg til deg!

  Hege :)

  SvarSlett
 4. Hei på deg Hilde Johanne:)
  Nydelige julekort produksjon du har laget. Er greit å komme igang skal en bli ferdig noen gang;)
  Ja tenk som tiden går. (tenker tilbake i tid da vi traff hverandre på Hamar)
  Det hadde jo vært så hyggelig å kunne treffe deg igjen snart. Viste jo du skulle på totentreffet, og jeg hadde en venninne som skulle dit. Da måtte jeg jo sende med henne hilsninger til deg:)
  Vet ikke om du skal på messa den 24 og 25 sept.
  Jeg skal være med på treffet, så skal du inn, så gi meg en lyd så kan vi treffes.
  Du kan jo sende meg en mail på havfruen11@gmail.com så kan vi skrive litt der:)
  Takker for hyggelig kommentar hos meg:)
  Ønsker deg også en flott og kreativ helg!
  Clemzy Karin D

  SvarSlett
 5. Jeg er "impregnert" over din julekortproduksjon i september. Selv er jeg alltid "på hæla" med julekortene, men kanskje jeg skal skjerpe meg i år... Koslig med nye gardiner og nypussede vinduer til helga!

  SvarSlett