Hilde Johanne

tirsdag 19. oktober 2010

Julekort tid...

En ny vri på julekort i hvertfall i fra meg,hjertekortet til venstre er kjøpt  ferdig stanset fra Nille med ark inni kjøpt for lenge siden på Panduro og den andre er fra Lomiac.Ellers er det brukt mest blomster fra Kort og Godt og paneler med arket vintage valentine fra Fancy pants design + litt sløyfebånd..
Jeg lagde to varianter her i div lilla- som også er en fin adventsfarge,engelearket er med juleevangelie , men jeg husker ikke hvor det kommer fra.

Ellers om dagen er det veldig bra her, venter fortsatt på maleren som skal gi meg "nytt" kjøkken og nå har han faktisk sagt att torsdag da kommer han så gjett om jeg er spent..
I helga ble det sydd nye gardiner til kjøkkenet så da blir det snart "make over " her, og jeg er så glad for att jeg fikk det til -for når en har stoff som ikke stemmer i tråretning eller i mønsteret ,ja da kan dere tenke dere selv hvordan det var her..

I morgen er det igjen duket for treff på Happy Hobby og jeg gleder meg til det -så jeg får vel finne fram noe julekort som jeg skal pusle med..

Ønsker dere alle ei fortsatt fin uke og takk til dere som legger igjen kommentarer til meg og mine puslerier det er bestandig koselig..

Klem fra Hilde Johanne

5 kommentarer:

 1. Nydelige julekort! Utrolig flott blomster dekor!
  Kos deg på treff hos Happy Hobby imorgen:-)

  Klem Laila.

  SvarSlett
 2. super flotte kort og sikke mange smukke blomster
  knus Pia

  SvarSlett
 3. Kose deg på treff i morra!
  Jeg får holde meg hjemme, ikke påmeldt en gang!
  Men det ser ut til at jeg trengs i heimen å.. *fnis* Hils de andre!

  SvarSlett
 4. Utrolig flotte julekort, Hilde Johanne!!! Heldig den som får et sånn til jul!
  Kos deg på treff i morra- skulle veldig gjerne vært der sammen med dere!

  Blir artig å høre (og se bilder???) fra din "extreme makeover" på hjemmebane! Lykke til med maling, malingssøl, malingslukt og ikke minst maleren selv!! (fnis)

  Klem Hege

  SvarSlett
 5. Så fine julekort Hilde Johanne. Jeg falt skikkelig
  for de i lilla....lekre farger.

  Velkommen på treff i morra:)

  SvarSlett