Hilde Johanne

torsdag 26. mars 2015

BYGGMESTER "BOB" PÅ INSPEKSJON....

Som flere av dere vet så skal jeg snart flytte til eget hus på Raufoss.

Jeg har kjøpt en "gammal røtin binge" ,og du verden å mye en kan få for penga sine nå til dags hehehehe,men det likeste er att jeg får noe som er tilrettelagt for meg og mitt handicap.

Og ikke nok med det jeg får også eget hobby rom/ kontor ....les scrapperom...og det trengs for på "lageret" mitt der er det jammen meg mye å ta av .....ja jeg har vel vært inne på det før att jeg kunne ha tapesert vegger med ark,men gjør jeg det - nei -jeg har kjøpt en fin Borge tapet som jeg skal bruke på noen skap osv ....

Tenkte jeg skulle vise dere noen  bilder -så da jeg flytter er det bare å ta turen innom hvis dere ønsker...

Ettersom det også snart er påske så vil jeg ønske dere en fin høytid og husk fjellvettreglerne dere som skal oppsøke mere snø/fjellet enn det vi har her..

" byggmester bob" v/Hilde Johanne...

                                                     snart soverom

                                                      nytt bad
                                                        ny veranda
                                                           malt gammelt kjøkken


4 kommentarer:

 1. Byggmester Bob ja, hihi... ;-) Dette blir nok bra, men gjenstår litt jobb enda ser det ut som... Herlig å få eget hobbyrom, så det er virkelig noe å glede seg til :-) God Påske!

  SvarSlett
 2. Hehe..Byggmester Bob! Så hyggelig å se at du har funnet en hule for deg og scrappesaker og alt annet man trenger for å leve! Lykke til -- ser jo ut til at det er noen som må jobbe i påsken.. Blir sikkert helt flott!

  SvarSlett
 3. Åsså.. God påske .... !!!!

  SvarSlett
 4. Dette hadde jo ikke jeg fått med meg.... Ønsker deg masse tillykke med nytt husrom og hobbyrom! Regner med det kommer flere bilder når det blir ferdig?

  Diger klæm!

  SvarSlett