Hilde Johanne

lørdag 19. november 2011

En flott lørdagskveld

Dette har vært den beste kvelden jeg har hatt på veldig lenge og jeg sier TUSEN TAKK til Randi for denne utrulige kvelden.
En skulle nesten tro att det ikke er sant,men jeg har fått så mye påfyll av positivitet og ja,en riktig riktig god samtale som ingen andre har gitt meg på det jeg kan huske..
Vi har vist hverandre følelser og snakket om løst og fast,triste og gledelige ting -jeg unner alle og få oppleve en så god kveld-ikke minst på det matmessige også,osmansk gryte .....tyrkisk og masse hvitløk-så jeg "stinker" vel i morgen..

Vi snakket også om dyr deriblandt skilpadda,haren og piggsvinet...og da kom jeg fram til att jeg måtte vel være alle tre innimellom:

skilpadda: fordi den skynder seg langsomt,har ett utrulig hardt skall,men hvis den detter på ryggen må den ha hjelp for å snu seg igjen, dog kan den bli gammel,klok og rik på opplevelser

haren:fort og gæli rundt omkring,mye stress og mas,skiftende pels og myk og ta på

piggsvinet:nattedyr,når den blir redd og engstelig da skyter den ut pigga

Kanskje det er flere som kjenner seg igjen,vi er bare mennesker alle sammen på godt og vondt,men en god samtale innimellom der en viser hverandre respekt og gir hverandre empati/sympati ja da går det så mye lettere-tror jeg,dette er den beste medisinen ett menneske kan få-ingen leger gir deg dette...piller for ditt og piller for datt...
Er det noen som er enig?
Ser fram til noen synspunkter på innlegget mitt,ha en god natt...

3 kommentarer:

 1. Godt sagt, Hilde Johanne!!! Er så enig, så enig!! Alle har godt av en god samtale i blant, men samtidig huske på å være en god samtalepartner for andre også.

  Ta vare på alle gode stunder, og ta de fram fra hukommelsen når dagene ikke er riktig så gode!

  Ha en flott søndag!

  SvarSlett
 2. Takk i like måte.Hilde. Det er ikke ofte jeg får gått i dybden på ting. Jeg liker å filosofere over ting som skjer i livet vet du.Som oftest er det en mening med alt,selv om vi ikke alltid forstår det,særlig når det er noe leit og vondt som skjer.Det er DA vi lærer. Fordi vi husker det som gjør vondt.Gleder i livet går ofte i glemmeboka,fordi vi forventer å ha det godt.Da vil vi bare ha mer av det gode.Vi må selv skape balanse,litt vond og litt godt.For mye vondt som rammer en? Snu det. Finn en annen vei,fordi livet er slik at det finnes muligheter.Man skal aldri stoppe å lete. Bak skyen er himmelen alltid blå. Er visst igang igjen jeg,.HIHIHi.Men selv takk Hilde. Jeg tar gjerne en ny filosofisk kveld igjen jeg. Om du orker å høre skravla da. På gjensyn...........

  SvarSlett
 3. Helt enig, vennskap og omtanke gjør bedre enn allverdens piller! Og ved å være positiv selv, kan man få mye glede og positivitet tilbake :-)

  SvarSlett