Hilde Johanne

søndag 23. september 2012

TRAVELT .......

Høsten er ei travel tid for oss scrappere/kortlagere og her er intet unntak,jeg har puslet med mitt, men jeg har ikke vært flink til å legge det ut så det kommer noe i dag...
Ellers vil jeg bare minne om att det er 3 mnd.til jul og det går kjempefort....jeg minner dere på det hvert år men nytter det a,neida,det er som å rope i skogen...hehehehe og hvis dere ser på hva jeg har laget så er det i hvertfall en som har forberedt seg til vinteren...(forøvrig er det lagt en og en taksteinn så dette er tidkrevende)

Jeg vil ellers få takke dere for kommentarer og ønske dere alle en hyggelig uke..

Klem fra Hilde Johanne

4 kommentarer:

 1. Jada masa, vi vet det går fort til jul.
  Så flittig du har vært og laget mye fint ser jeg.
  Ha en finfin uke, klem.

  SvarSlett
 2. Ja her har det vært puslerier ser jeg! Fuglehuset ditt ble kjempefint!!!! Jeg så jo det utrolige tålmodighetsarbeidet med taksteinen også!

  Kofferten er bare nydelig! Og julekort allerede nå!!??? Isj sier jeg!

  Tusen takk for de hyggelige kommentarene i bloggen min!

  Diger klæm fra Hege:)

  SvarSlett
 3. Så flink du har vært da, innimellom hostekulene! Den taksteinleggingen må ha vært veldig tidkrevende. Nydelig koffert, og julekort vil jeg ikke snakke om enda... (for som du vet, begynner jeg ikke så tidlig med jula selv om jeg sikkert burde det!) God bedring, fra ei som bjeffer og bjeffer!!!

  SvarSlett
 4. Så mye fint du har laget:)
  Og tre flott prosjekter på hver sin måte:)
  Jeg har ikke kommet igang med juekort enda, selv om jeg har startet på noen;)
  Nå er det ikke lenge til vi treffes igjen, og det gleder jeg meg til:)
  Det hadde vært hyggelig å komme til deg en helg ja, som du spurte meg om. Men må si at det ikke er så ofte jeg har mulighet til å komme meg avsted. får nesten ikke bsøkt min datter en gang, som bor på andre siden av mjøsa for deg. Men jeg har deg i tankene rett som det er:)
  Ønsker deg en flott uke:)
  Clemzy Karin D

  SvarSlett