Hilde Johanne

fredag 9. juli 2010

Ukas begivenheter

Som dere ser så har det vært tid til litt av hvert,alt fra Totenslagere i Chaplins bakgård til kortlaging...

Det nederste bildet er en flott og duftende pioon lagt i ei noe så enkelt som ei vannskål, og det ble sommer klima her inne.

Så var det tilbake til Totenslagere,det ble en kveld fylt av mye humor og latter og tro meg det var kjempegøy....(takket være espen gihle-en riktig moromann).

Fikk også " Ånden" over meg, da regnværet satte inn for fullt på torsdag ettermiddag og bra var vel det, for da fikk jeg unna meg 8 konvoluttkort( helt nøytrale , uten tekst -ville bestilleren ha) og kunden ble veldig fornøyd...

Ellers så har jeg "kost" meg hos legen i 3 timer,en spesiell test,med godt resultat så da var det vel verdt ventinga...og da unnet jeg meg en clubsandwish på uteresturanten Chaplin, og etterhvert fikk jeg selskap av ei god venninne som jeg delte resten av kvelden med så -alt i alt så har uka mi vært helt topp -jeg blir jo i så godt humør å når været er bra jeg da...

Ønsker dere alle sammen ei trivelig helg og nyt sommerværet så lenge vi har det..

Klem fra Hilde Johanne

2 kommentarer:

 1. Høres ut som en fin uke med koselige minner:-)Blir noen LOèr å scrappe også kanskje?:-) Moro å lage konvoluttkort...blir så fine med blomsterpynt, bånd og mønster ark sammen.

  Ha en fin og kreativ helg! Og god sommer!
  klem Laila.

  SvarSlett
 2. Hyggelig at du har hatt ei flott uke!! Flotte konvoluttkort, og ekstra stas når mottaker blir fornøyd:)
  Ha en fin søndag:)
  Klem Mette

  SvarSlett